top of page
GettyImages-529363193sh.jpg
LogoNy.png

Spennende tider på Kvernaland

Snart er vi klare for å vise deg noe mer på Kvernalandtorg. Dette blir et utrolig flott boligprosjekt med til sammen 48 nye leiligheter. 

Hele prosjektet består av tre bygg fra 56 til 145 kvm som sammen danner et opphøyd atrium som skaper et lunt felles uterom. Leilighetene har moderne og svært godt gjennomtenkte planløsninger, og det er stor variasjon i størrelser. Her kan alle finne sin helt egen drømmebolig.

På toppen blir det leiligheter med store, private, takterrasser og en gedigen utsikt over Frøylandsvatnet. Litt kongen av Kvernaland.

Visningstider høsten 2020 

I løpet av høsten legger vi ut dato for salgsvinsinger. 

Meld interesse  og vi holder deg oppdatert.

PROSJEKTET
_H1A4823.jpg

Vi har fått på plass et nytt team med meglere, som i tillegg til å ha lang erfaring, også har lokal kjennskap til Kvernaland og området rundt. Ta kontakt med Bjørn Rune eller Hanna som gjerne vil fortelle deg mer om dette spennende prosjektet, og også holde deg oppdatert med fremgangen til prosjektet.

Nytt meglerteam

Bygging er godt i gang

Her blir det kort ventetid før innflytting da vi allerede er godt i gang å bygge. Første salgstrinn består av bygg B og C/D. Det blir moderne og arealeffektive leiligheter med kvaliteter som eikeparkett, lekre flislagte bad og vannbåren varme. Stuen får ekstra høyt under taket som skaper en flott romfølelse. Alle leilighetene får egen bod og parkering i garasjekjeller.

Utomhusplan.jpg
_H1A1284-HDR(5).jpg

Det hyggelige tettstedet

Kvernaland er et trivelig lite tettsted midt mellom Klepp og Bryne. På Kvernalandtorg får du egen Kiwi butikk på bakkeplan under leiligheten, og apotek og legesenter rett i nærheten. Bare ti minutter unna med bil finner du M44 på Bryne, som er et moderne kjøpesenter med over 70 butikker. Her finner man alt man trenger og litt til. Med sykkel er det bare rundt fem minutter til Øksnavadporten togstasjon, med gode forbindelser til Stavanger og Sandnes.

 

Midt i det vakre Jærlandskapet

På Kvernaland har du vakker natur på alle kanter. Frøylandsvatnet er et populært turområde året rundt, enten man triller barnevogn eller velger en rask joggetur langs vannkanten.

I Kalbergskogen kan man vandre på vakre skogstier, eller om man velger og bare rusle bort til Stemmen Park. Parken er et hyggelig møtested med grillplass og en liten brygge, og her finner du også både skaterampe og sandvolleyballbane.

 

Det er alltid noe å finne på her.

DJI_0451.jpg
LogoFinal.png
MAX_0190-HDR(5) Panorama.jpg

Kvernalandtorg

Et flott sted å bo - med mange muligheter

GALLERI

Bo sentralt og nær naturen

KART
KONTAKT
bottom of page